Степаненко:

Степаненко: "Шахтар" показав, що в Україні є хороший футбол

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко поділився враженнями від перемоги над англійським "Манчестер Сіті" (2:1) в заключному матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Дуже серйозно налаштовувалися, розуміючи, що цей матч - найважливіший в сезоні. Виклалися максимально, всі підстраховували і допомагали один одному. Стали бити по воротах, і це принесло результат: в епізоді з першим голом здорово зіграв Бернард.

У "Сіті" поєдинок пропускав де Брюйне, проте в їх складі всі футболісти доводять, що готові виступати в такому клубі. На 75-78-й хвилині стало важкувато, ми віддали багато сил, я навіть поглядав на час... Потрібно було досягти позитивного результату. Як говорив Фонсека, в такій групі в нас мало хто вірив, проте ми вийшли з неї в плей-офф, і це велике досягнення. Показали, що в Україні є хороший футбол", - цитує Степаненка офіційний сайт ФК "Шахтар". 

Нагадаємо, що м’ячі у поєдинку "Шахтар" – "Манчестер Сіті" 6 грудня на ОСК "Металіст" забили Бернард (26-та хвилина), Ісмаїлі (32)  - Кун Агуеро (90+2 з пенальті). "Шахтар" посів друге місце у групі і навесні гратиме в 1/8 фіналу найпрестижнішого європейського футбольного турніру. В іншому поєдинку квартету F голландський "Феєноорд" у Роттердамі обіграв італійський "Наполі" з рахунком 2:1.

Читайте також: Футбол: Фонсека, як і обіцяв, прийшов на прес-конференцію в костюмі Зорро

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 12, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-