Футбол: Фонсека, як і обіцяв, прийшов на прес-конференцію в костюмі Зорро

Футбол: Фонсека, як і обіцяв, прийшов на прес-конференцію в костюмі Зорро

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) Паулу Фонсека виконав свою обіцянку і з'явився на прес-конференції після успішного матчу з англійським "Манчестер Сіті" в костюмі Зорро.

Після Гелловіна наставник донеччан сказав, що прийде на зустріч з пресою в костюмі Зорро в разі виходу "Шахтаря" у плей-офф Ліги чемпіонів, і дотримав слова після перемоги "гірників" над "Манчестер Сіті" (2:1), яка забезпечила "помаранчево-чорним" місце в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Гравці мене ще не бачили у масці Зорро. У цьому образі я з'явився тільки на прес-конференції перед журналістами. Думаю, хлопці в роздягальні чекають і хочуть мене побачити в такому образі. Цей жарт буде існувати ще дуже довгий час", - підкреслив Фонсека.

Говорячи про матч з "Манчестер Сіті" португальський фахівець, зокрема, сказав: "Було дуже важливо позбавити вільних зон суперника. Нам вдалося це зробити. Великої небезпеки вони не створювали, і це, напевно, було найголовнішим сьогодні. Останнім часом "Манчестер Сіті" не так часто грав у три захисника. Ми спробували максимально вивчити суперника, підготуватися до всіх можливих тактичних схем гостей, і у нас це вийшло".

Нагадаємо, "Шахтар" здобув путівку в плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА, посівши друге місце в групі F. Серед можливих суперників "гірників" - "Манчестер Юнайтед", "Парі Сен-Жермен", "Рома", "Барселона", "Ліверпуль", "Бешикташ", "Тоттенгем".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-