Футболіст Мемешев розірвав контракт з

Футболіст Мемешев розірвав контракт з "Карпатами"

Укрінформ
24-річний вихованець кримського футболу не відчув довіри тренерського штабу львівських "Карпат".

Гравець львівського футбольного клубу "Карпати" Редван Мемешев розірвав контракт і залишив клуб. Про це стало відомо Sport Arena.

Мемешев у серпні цього року уклав договір з львів’янами до кінця сезону-2017/18 з правом продовження ще на рік. Але довіри тренерського штабу футболіст не відчув. За 4 місяці він зіграв за клуб 2 матчі в УПЛ і 1 - в Кубку України, де забив 1 м’яч. Після цього в кінці вересня разом з декількома іншими футболістами він був відправлений до молодіжного складу. У "Карпатах" U-21 форвард зіграв 8 матчів і забив 4 м’ячі.

Мемешев є вихованцем кримського футболу. З 2011 по 2013 рік грав у "Кримтеплиці", з літа 2013-го виступав за "Волинь" (99 матчів, 16 м’ячів). Крім того, Редван викликався до молодіжної збірної України - 13 матчів і 2 м’яча.

Читайте також: Гельзін: "Карпати" не хочуть догравати матч з "Олімпіком" у грудні

У липні Мемешев став вільним агентом і зайнявся працевлаштуванням. Влітку їм цікавилися клуби першої ліги Туреччини, польської Екстракляси, а також новачок УПЛ "Верес". На початку серпня півзахисник почав тренуватися з "Карпатами".

Фото: fckarpaty.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-