Срна провів зустріч з юними футболістами-переселенцями з Донбаса

Срна провів зустріч з юними футболістами-переселенцями з Донбаса

Фото
Укрінформ
Капітан донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна відвідав тренування юних футболістів і запросив їх на сьогоднішній матч з англійським "Манчестер Сіті".

Діти-переселенці з Донбасу приїхали з Ізюма і села Студенок Харківської області. Срна вручив їм форму, м'ячі, шарфи та м'які іграшки. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар".

"Від таких заходів завжди отримую прекрасні емоції. Ви всі чудово знаєте, як я люблю дітей. Це наше майбутнє. Сьогодні тут хлопці з Донецької області, вони перебувають у непростій ситуації. Хочу сказати, що буду допомагати їм, скільки можу", - сказав Срна.

"Даріо Срна і Тарас Степаненко - мої найулюбленіші футболісти в "Шахтарі". Сьогодні вдалося поспілкуватися з капітаном і потиснути йому руку. Це круто. Звичайно, форма мені теж сподобалася", - поділився враженнями від зустрічі Микита Калмиков.

Нагадаємо, що заключний матч групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" – "Манчестер Сіті" розпочнеться на арені  ОСК "Металіст" у Харкові о 21:45. "Шахтарю" для виходу в плей-офф Ліги чемпіонів вистачить одного набраного очка.

Читайте також: Гвардіола пообіцяв Саррі обіграти "Шахтар", щоб "Наполі" вийшов з групи

Турнірне становище після 5-ти турів: "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-