Рігондо: Маю перемогти Ломаченка дуже чітко і переконливо

Рігондо: Маю перемогти Ломаченка дуже чітко і переконливо

Укрінформ
Чемпіон WBA у другій найлегшій вазі кубинець Гільєрмо Рігондо вважає майбутній бій з чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі українським боксером Василем Ломаченком історичним і рекордним.

Рігондо є аутсайдером в бою з Ломаченком, проте все одно впевнений у собі й готовий скористатися своїм шансом.

"Ломаченко - хороший, якісний боєць, у якого є талант. Це чемпіон світу. Наш поєдинок залишиться в історії і стане рекордним, адже вперше на рингу зійдуться два олімпійські чемпіони, у яких є по кілька медалей Ігор.

Мене не хвилює статистика, ми відмінно попрацювали в тренувальному таборі. Я готовий на сто відсотків і доведу це світу. У мене в кар'єрі було багато важливих подій, а перемога над Ломаченком - чергове завдання, потім мої справи підуть ще краще. У мене є швидкість і підготовка, залишилося виконати завдання. Хвилюватися в даній ситуації слід моєму супернику. Судді мене абсолютно не хвилюють. Мені все одно. Я просто знаю, що маю перемогти Ломаченка дуже чітко і переконливо", - цитує Рігодно Sport Arena. 

Нагадаємо, що боксерський поєдинок Ломаченко (9-1, 7 КО) - Рігондо (17-0, 11 КО) відбудеться 9 грудня в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden. Два олімпійські чемпіони зустрінуться в рамках другої напівлегкої ваги, а переможець отримає титул українця.

Читайте також: Сергій Дзинзирук: Шанси Ломаченка у бою з Рігондо 70 на 30

Кубинець заради найгучнішого поєдинку в своїй кар'єрі піднявся на дві вагові категорії, що не додає йому шансів, оскільки у Ломаченка залишається перевага в антропометрії і ударній силі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-