Букмекери вважають

Букмекери вважають "Динамо" фаворитом, а "Зорю" аутсайдером в іграх Ліги Європи УЄФА

Укрінформ
У четвер, 7 грудня, на футбольних полях континенту пройдуть матчі заключного, 6-го туру групового турніру Ліги Європи. Українські клуби проведуть поєдинки вдома - київське "Динамо" зіграє із сербським "Партизаном", а луганська "Зоря" - з іспанським "Атлетиком".

Букмекери своїми котируваннями дають зрозуміти, що фаворитами цих зустрічей є "Динамо" й "Атлетик", повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill ставки на перемогу динамівців приймає з коефіцієнтом 1,61, у той час як аналогічний показник на успіх белградців становить одразу 5,00. Нічийний підсумок також оцінюється як малоймовірний - коефіцієнт на такий результат завтрашнього матчу 4,20.

І "Динамо", і "Партизан" вже вирішили завдання виходу до плей-офф Ліги Європи. Киянам для того, аби утримати першу сходинку в турнірній таблиці, достатньо не програти.

Поєдинок "Динамо" - "Партизан", що розпочнеться завтра о 20.00 на столичному НСК "Олімпійський", обслуговуватимуть польські судді на чолі з 41-річним економістом з Любліна Павелом Гілем.

Турнірне становище у групі B Ліги Європи: "Динамо" - 10 очок, "Партизан" - 8, "Шкендербеу" (Албанія) - 5, "Янг Бойз" (Швейцарія) - 3.

А ось "Зорі", щоб пройти у весняні матчі плей-офф, треба обов'язково перемагати іспанців. Фахівці з William Hill вважають це малоймовірним. Коефіцієнт на перемогу баскської команди складає 1,80, тріумф луганчан оцінюється в 4,50, нічия - в 3,50.

Читайте також: "Барселона" встановила новий рекорд Ліги чемпіонів УЄФА

Матч "Зоря" - "Атлетик" відбудеться 7 грудня у Львові на стадіоні "Арена Львів". Початок гри о 22.05.

Цю зустріч довірили судити бригаді арбітрів з Франції, яку очолює Рюдді Бюке. Гра на "Арені Львів" розпочнеться о 22.05.

Турнірне становище в групі J: "Естерсунд" (Швеція) - 10 очок, "Атлетик" - 8, "Зоря" - 6, "Герта" (Німеччина) - 4.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-