Фонсека: Завтра ми гратимемо в переможний футбол

Фонсека: Завтра ми гратимемо в переможний футбол

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» називає «Манчестер Сіті» однією з найсильніших команд світу. 

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека поділився очікуваннями від матчу групового етапу Ліги чемпіонів з «Манчестер Сіті». Про це повідомляє «Футбол 24».

«Манчестер Сіті» - найсильніша команда світу на даний момент? Так, думаю, якщо не найсильніша команда в світі, то одна з таких. З огляду на гру, яку зараз демонструє ця команда, по-іншому бути не може.

Нам дуже приємно, що на матчі буде присутній головний тренер збірної Бразилії. Можливо, він переглядатиме не лише гравців «Шахтаря», але і футболістів «Манчестер Сіті». Однак це дійсно може додатково мотивувати наших бразильців у цьому матчі.

Ми не переймаємось паралельним матчем в Роттердамі, тому не стежитимемо за ним дуже докладно. Все в наших руках. Якщо добре зіграємо, то вирішимо свої завдання самостійно. Ми постараємося зробити все, щоб не залежати від «Наполі». Вони, звичайно ж, теж зроблять все можливе, але це не повинно нас хвилювати.

Читайте також: Гвардіола: "Манчестер Сіті" гратиме з "Шахтарем" тільки на перемогу

Підготовка до цього матчу була звичною, як і до будь-якого іншого. «Манчестер Сіті» - команда, яка переповнена гравцями високого класу. Незалежно від того, хто завтра гратиме за них, це все одно сильна команда.

Якщо говорити про тактику, то це буде дуже цікавий матч, не такий, які у нас трапляються в чемпіонаті України. У той же час, грати проти Гвардіоли дуже важко. Звичайно, ми гратимемо в переможний футбол, проте з командою Хосепа це буде дуже непросто», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Манчестер Сіті» відбудеться 6 грудня у Харкові. Початок о 21:45. «Шахтар» влаштує і нічия, аби вийти у плей-офф ЛЧ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-