Яя Туре:

Яя Туре: "Шахтар" - суперклуб, він гратиме на перемогу, ми - теж

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Яя Туре вважає донецький "Шахтар" дуже сильним суперником, але переконує, що його команда 6 грудня гратиме тільки на перемогу.

Про це гравець "Манчестер Сіті" розповів на прес-конференції у Харкові.

"Наполі" і "Шахтар" грають в хороший футбол. Обидві команди заслуговують на місце у плей-офф, але все вирішиться завтра. "Шахтар" гратиме на перемогу, ми - теж. "Наполі" у своєму матчі теж буде битися за три очки. Зараз складно сказати, яка саме команда фінішує другою.

"Шахтар" - суперклуб і у нього суперкоманда. Він завтра гратиме тільки на перемогу і постарається показати все найкраще.

Нам рано ще говорити про перемогу в Лізі чемпіонів. Має бути виконано ще дуже багато роботи. Ми граємо в найсильнішому змаганні Європи. Зі свого боку робитимемо все можливе, щоб виграти Лігу чемпіонів. Не можу сказати, що нас побоюються. Нас просто поважають. Ми домінуємо, тримаємо м'яч, тому й суперники нас поважають. Це, на мою думку, закономірно. Тренер прищеплює нам нову тактику і нову стратегію. На поле ми відчуваємо себе добре і впевнено. Ми граємо у сильному чемпіонаті, але у нас хороший тренер і хороша команда", - цитує Туре Sport Arena

Нагадаємо, що поєдинок "Шахтар" - "Манчестер Сіті" відбудеться 6 грудня на ОСК "Металіст" у Харкові. Початок гри о 21.45. "Шахтарю" для виходу у плей-офф Ліги чемпіонів вистачить одного набраного очка.

Читайте також: Гвардіола: "Манчестер Сіті" гратиме з "Шахтарем" тільки на перемогу

Турнірне становище після 5-ти турів: "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 0.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-