Гельзін:

Гельзін: "Карпати" не хочуть догравати матч з "Олімпіком" у грудні

Укрінформ
Президент донецького футбольного клубу "Олімпік" Владислав Гельзін повідомив, що дограти перерваний через сніг матч з "Карпатами" в найближчі терміни не вийде з вини львівського клубу і хоче довести це в судових інстанціях.

Донецький клуб має намір оскаржити дії львівського клубу в Контрольно-дисциплінарному комітеті (КДК) Федерації футболу України (ФФУ).

"Ми змушені звернутися до КДК ФФУ - іншого виходу в ситуації, що склалася у нас просто немає. "Карпати" не змогли забезпечити умови для догравання матчу. Ми запропонували їм зіграти або в середу, або в четвер у Києві на стадіоні імені Лобановського. Але львів'яни відповіли відмовою. Ми не хочемо звертатися до КДК, хочемо вирішити долю матчу на футбольному полі, але "Карпати" цього не хочуть.

Я не можу зрозуміти небажання "Карпат" дограти матч. Погода завадила провести другий тайм на полі стадіону "Україна", але у "Карпат" є запасний стадіон – "Арена Львів". Вона повинна бути готова до проведення матчів. Можна було один тайм провести на ньому вже в понеділок. Але вони цього не захотіли. Вони не захотіли дограти зустріч і в Києві на стадіоні імені Лобановського. Що нам залишається? Нас змушують звернутися до КДК", - розповів Гельзін Sport Arena

Читайте також: Футбольний матч "Карпати" - "Олімпік", швидше за все, дограють навесні

Нагадаємо, що перший тайм матчу "Карпати" – "Олімпік" 18-го туру української Прем’єр-ліги завершився з рахунком 1:1, але арбітр зустрічі Катерина Монзуль не вивела команди на поле після перерви через те, що газон львівського стадіону "Україна" вкрився снігом. 

Фото: olimpik.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-