Сергій Дзинзирук: Шанси Ломаченка у бою з Рігондо 70 на 30

Сергій Дзинзирук: Шанси Ломаченка у бою з Рігондо 70 на 30

Укрінформ
Екс-чемпіон світу за версією WBO у середній вазі Сергій Дзинзирук вважає, що чинному володарю титулу Всесвітньої боксерської організації Василю Ломаченку не варто зверхньо ставитися до свого найближчого суперника - чемпіона світу за версією WBA у другій найлегшій вазі Гільєрмо Рігондо.

Дзинзирук, проте, віддає перевагу українцю. На думку Сергія, козирі кубинця - швидкість та хитрість - не стануть вирішальним фактором у цьому поєдинку, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Рігондо скидати з рахунків не варто. Шанси на перемогу Ломаченка 70 на 30. Гільєрмо - дуже незручний суперник для Василя. Головні плюси Рігондо - швидкість, хитрість, досвід. Те, що є й у Ломаченка. Це два дуже гідних суперники. Я все ж думаю, що Василь десь швидший і сильніший", - сказав Дзинзирук.

Читайте також: Промоутер Ломаченка: Після бою з Рігондо зробимо чергову пропозицію Салідо

Нагадаємо, поєдинок Ломаченко - Рігондо відбудеться 9 грудня на рингу знаменитої арени Madison Square Garden у Нью-Йорку. Бій пройде у другій напівлегкій вазі.

Український боксер має на профі-рингу 9 перемог (7 - нокаутом) та 1 поразку, кубинець переміг в 17-ти боях (11 нокаутів) і жодного разу не програв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-