Тенісистка Халеп названа найуспішнішою жінкою Румунії у 2017 році

Тенісистка Халеп названа найуспішнішою жінкою Румунії у 2017 році

Укрінформ
Румунська тенісистка Сімона Халеп набрала найбільшу кількість балів серед 100 представниць політики, науки, культури, спорту, бізнесу та інших галузей.

Цього року редакція видавництва Capital вперше розподілила 100 претендеток на 10 різних категорій. Переможниця в кожній з категорій визначалася за п'ятьма критеріями: досягнення за рік, популярність, розвиток кар'єри, соціальна залученість і матеріальне становище. Про це повідомляє btu.org.ua

Лідер жіночого світового тенісного рейтингу Сімона Халеп набрала найбільшу кількість балів - 460, що на 80 більше, ніж у минулому році. Друге місце посіла європейський комісар з регіональної політики Коріна Крецу - 415 балів (піднялася в рейтингу на 15 позицій), а третьою стала підприємець Анка Влад - 405 балів (на 30 більше, ніж у минулому році).

Також 25-річна уродженка Констанці вперше увійшла до топ-300 найбагатших людей Румунії, заробивши за рік 20-22 млн. євро.

Читайте також: Теніс: матч Світоліна - Гарсія визнаний WTA кращим у 2017 році

До речі, в цьому році Халеп відкрила кав'ярню в рідному місті, стала інвестором будівництва готельного комплексу і купила віллу поблизу будинку своїх батьків.

Фото: Julian Finney/Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-