Промоутер Ломаченка: Після бою з Рігондо зробимо чергову пропозицію Салідо

Промоутер Ломаченка: Після бою з Рігондо зробимо чергову пропозицію Салідо

Укрінформ
Чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі українець боксер Василь Ломаченко після бою з кубинцем Гільєрмо Рігондо може провести реванш з мексиканцем Орландо Салідо.

Про це повідомив промоутер українського боксера Боб Арум.

"Після бою з Рігондо зробимо чергову пропозицію Салідо. Якщо він погодиться - буде реванш, якщо ні - продовжимо пошуки опонента. Все просто. Однак мені здається, що Салідо не надто горить бажанням битися з Ломаченком. Посудіть самі: кожного разу, коли ми пропонуємо угоду, спочатку він погоджується і озвучує гонорар, а після нашої згоди починає викручуватися, намагаючись випросити ще більше грошей. Ось у чому проблема", - цитує Арума XSPORT

Нагадаємо, що українець і мексиканець наблизились до поєдинку-реваншу в серпні, але в останній момент Салідо (44-13-4, 31 КО) передумав.

Читайте також: Бій Ломаченко – Рігондо у прямому ефірі покаже телеканал «Інтер»

В ніч з 9 на 10 грудня Ломаченко (9-1, 7 КО) битиметься за об’єдання титулів з кубинцем Гільєрмо Рігондо (17-0, 11 КО). Поєдинок відбудеться у Нью-Йорку о 5 ранку за київським часом. Це буде вже четвертий захист титулу чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі, який належить українцю.

Фото: В.Ломаченко, Б.Арум/ESNews

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-