Суарес: ​​Неймар дуже любив

Суарес: ​​Неймар дуже любив "Барселону", не думаю, що він перейде до "Реала"

Укрінформ
Форвард каталонського футбольного клубу "Барселона" і збірної Уругвая Луїс Суарес не вірить, що гравець французького "ПСЖ" і збірної Бразилії Неймар може перейти до мадридського "Реала".

"Неймар - зріла людина, яка усвідомлювала, яке рішення приймає. Звичайно, йому було важко йти з "Барселони", тому що він був щасливий тут. Але ми все повинні змиритися з тим, що він забажав прийняти новий виклик. Це цілком зрозуміле рішення, яке він прийняв разом зі своєю сім'єю. Ми його не звинувачуємо, а любимо і обожнюємо за все, що він дав клубу і за ті відносини, які у нас склалися.

Були чутки, що він може перейти до "Реала"? Не вірю. Не думаю, чесно кажучи, що це може статися. Я знаю, що подобається Неймару, знаю, як він любив "Барселону" і одноклубників. Не думаю, що він перейде до "Реала", - цитує Суареса tribuna.com

Читайте також: Футбол: "Реал" може підписати Неймара після закінчення контракту з Роналду

Нагадаємо, що мадридський "Реал" не залишає ідею залучення до команди форварда паризького "ПСЖ" Неймара. Іспанці хотіли б бачити Неймара у своїй команді відразу після закінчення контракту Кріштіану Роналду в 2021 році або трохи раніше.

Фото: dpchas.com.ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-