Формула-1: Кубіца на 90% впевнений, що пілотує, як і раніше

Формула-1: Кубіца на 90% впевнений, що пілотує, як і раніше

Укрінформ
Відомий польський автогонщик Роберт Кубіца вважає, що він вже на 90% відновив свою спортивну формулу, яку він втратив у 2011 році через аварію на ралі.

За словами Кубіци, він пілотує обома руками, впевнений у своїх здібностях і зараз знаходиться навіть у кращій фізичній формі, ніж у 2010-му - у своєму останньому на цей момент сезоні у "Формулі-1". Про це повідомляє motorsport.com

"Якщо чесно, в повсякденному житті я стикаюся з набагато більшими обмеженнями. Я пілотую машину "Ф1" не так, як у минулому. Але обмежень набагато менше, ніж може здатися. На 90 відсотків моє пілотування залишилося таким самим, як і раніше.

Я в кращій фізичній формі, ніж був у минулому. Тепер мені доводиться ще старанніше працювати над собою, бо позначається вік. Ключова відмінність - мозок. Потенціал людського мозку неймовірний. Дивно, наскільки швидко людина може пристосуватися до умов, що змінилися. На жаль, мені через травми довелося перервати кар'єру. Але я навчився з цим жити. Я знаю, як пілотувати машину "Ф1". Я приємно здивований результатом", - сказав Кубіца на заході Autosport Awards.

Зазначимо, що Кубіца, який бажає повернутися до "Формули-1" на постійній основі, проводить інтенсивні тренування. В 2017-му він протестував, зокрема, актуальні машини команд Renault і Williams.

Читайте також: Кубіца може повернутися до "Формули-1" у складі Williams

У Williams стверджують, що не сумніваються в здатності поляка повернутися за кермо машини "Ф1". Однак рішення щодо складу на 2018 рік команда ще не прийняла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-