Уряд знайшов гроші для трансляції ХХІІІ зимових Олімпійських ігор

Уряд знайшов гроші для трансляції ХХІІІ зимових Олімпійських ігор

Укрінформ
Український уряд знайшов кошти для забезпечення  ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" трансляції ХХІІІ зимових Олімпійських ігор та придбання ліцензійних прав на показ XXXII літньої Олімпіади-2020.

Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення та радіомовлення України. 

"Своїм розпорядженням Кабінет Міністрів України затвердив перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Держкомтелерадіо на 2017 рік. Бюджетні кошти, що залишилися після проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017", направлено на програму 1701080 "Фінансова підтримка Національної суспільної телерадіокомпанії України". Обсяг видатків споживання збільшено на 48142,7 тис грн, а видатків розвитку - на 80284,3 тис. Висвітлення Олімпійських ігор матиме великий суспільний інтерес і сприятиме підвищенню іміджевого рівня нашої держави у світі", - зазначається у повідомленні. 

Читайте також: Семенов: До зимової Олімпіади потрібно підійти в кращих кондиціях

Найближча Олімпіада відбудеться з 9 по 25 лютого 2018 року у місті Пхьончхан (Республіка Корея). У змаганнях з 15-ти зимових видів спорту розігруватиметься 100 комплектів нагород. У змаганнях братимуть участь близько 3000 атлетів з 80-ти країн світу. Українські спортсмени планують виступити в 11-ти видах спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-