Гречишкін повертається до

Гречишкін повертається до "Шахтаря" – наставник "Зорі"

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб розповів про певні проблеми з контрактами футболістів.

"У нас є багато проблем із контрактами. Я постараюся поговорити з кожним футболістом і переконати, що нам потрібно об'єднатися. 

Дмитро Гречишкін повертається до "Шахтаря". Ми хотіли орендувати його до літа, але донецький клуб відпустив його лише до зими. Тобто по ньому можуть бути проблеми.

Що стосується Опанасенка і Сухоцького, то я розмовляю з ними і роблю все, щоб вони мене почули. Я вважаю, що "Зоря" - це їхня на даний момент команда. Мені б дуже хотілося, щоб вони мене почули і підписали контракти хоча б ще на рік і довели справу до кінця. Упевнений, потім вони знайдуть собі хороші, багаті клуби і достатньо зароблять", - цитує Вернидуба tribuna.com

Нагадаємо, що суботній матч 18-го туру української футбольної Прем'єр-ліги між одеським "Чорноморцем" та луганською "Зорею" завершився з рахунком 1:1.   

Читайте також: Футбол: у грі "Чорноморець" - "Зоря" (1:1) арбітр показав три червоні картки

М'ячі в Одесі забили Олексій Хобленко (71-а хвилина) - у господарів, Олександр Сваток (67) - у луганчан. У цій грі головний арбітр Віталій Романов із Дніпра показав футболістам 8 жовтих та 3 червоні картки. У одеситів з поля були вилучені Денис Васін (18-та хвилина) та Алассан Н’Діає (76), у "Зорі" -  Руслан Бабенко (33).

Фото: Д.Гречишкін/shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-