Хацкевич: Може здатися, що гра з

Хацкевич: Може здатися, що гра з "Маріуполем" давалася "Динамо" легко

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич поділився враженнями від поєдинку з "Маріуполем" та розповів про готовність гравців до наступних матчів.

"Може здатися, що гра давалася нам легко - активно почали поєдинок, створили багато моментів біля воріт суперника в перші 20 хвилин. Але потім одна помилка в обороні, яку, на щастя, нам швидко вдалося виправити, після чого повністю домінували на полі. Другий м'яч, як то кажуть, в роздягальню, додав впевненості, а другий тайм показав, що ми були набагато сильнішими в цій грі.

Що з Мбокані? Ви задаєте такі питання відразу після гри, на які я не готовий дати відповідь. Якщо людина попросила заміну, значить, є проблема. Якого ступеня тяжкості вона - визначимо пізніше.

Читайте також: Футбол: на гол "Маріуполя" київське "Динамо" відповіло п'ятьма

Щодо Віди, чесно кажучи, я був здивований, коли прочитав на одному з сайтів про те, що він уже тренується разом з нами в загальній групі. На сьогоднішній день він поки не провів з нами жодного тренування після ігор збірних. Завтра одна група буде відновлюватися, інша проведе тренування, і подивимося, наскільки у нього буде бажання брати участь в іграх, що залишилися в цьому році.

Чому в заявці не було Русина? Хлопець непогано виходив на заміну, забив два м'ячі. Але ми відштовхуємося від суперника, від погодних умов, намагаємося передбачити, як буде складатися гра, тому на цю гру більше розраховували на Бесєдіна, який могутніше діє на другому поверсі. А Назарій працює разом з нами, а вчора знову забив за молодіжний склад. У нього все попереду.

Шпаренко і Русина ми бачимо кожного дня в тренувальному процесі. Найголовніше в їхньому випадку - не випустити зарано, і водночас не перетримати з цим моментом. Шапаренко та Миколенко вже тривалий час займаються з нами, і не випадають з тренувального процесу. Це дуже важливо. При першій-ліпшій можливості будемо давати їм ігровий час", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: Ігор Суркіс про перемогу над «Маріуполем»: Загнали собаку в будку

Відео прес-конференції:

Нагадаємо, що футболісти київського "Динамо" перемогли 4 грудня у Києві "Маріуполь" з рахунком 5:1 у матчі 18-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. М’ячі на НСК "Олімпійський" забили Денис Гармаш (28-ма хвилина), Віктор Циганков (45+3), Жуніор Мораес (75, 85), Дерліс Гонсалес (90) - Сергій Болбат (27).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-