Агент Хачеріді: До Євгена є інтерес з боку команд ТОП-5 чемпіонату Європи

Агент Хачеріді: До Євгена є інтерес з боку команд ТОП-5 чемпіонату Європи

Укрінформ
Футбольний агент Іван Пироженко розповів про інтерес клубів до своїх підопічних - українських футболістів Євгена Селезньова, Андрія Близниченка і Євгена Хачеріді.

"По Селезньову є приваблива пропозиція з Китаю. Однак Євген хоче залишитися в Туреччині. Скажу, що він на олівці у всіх турецьких клубів, але не кожен може потягнути високу зарплату нападника.

Близниченко потрібно грати, щоб прогресувати. Зараз є інтерес до футболіста з боку команд, які лідирують в першій турецькій лізі й могли б гарантувати йому місце в основі.

У випадку з Хачеріді все залежить від самого Євгена, на який крок він зважиться - продовжити контракт з "Динамо" або виїхати за кордон. Можу сказати з упевненістю, що до нього є чималий інтерес з боку кращих команд з топ-п'ятірки європейських чемпіонатів.

Читайте також: Хацкевич: Суркіс вже зустрічався з деякими гравцями щодо подовження контракту

Варто сказати спасибі Ігорю Суркісу, що на захисника немає тиску, і йому дають час на те, щоб прийняти правильне для свого майбутнього рішення, адже влітку у Хачеріді закінчується контракт", - сказав Пироженко zbirna.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-