Палкін: Усім зрозуміло, хто стоїть за останніми подіями навколо «Шахтаря»

Палкін: Усім зрозуміло, хто стоїть за останніми подіями навколо «Шахтаря»

Укрінформ
Генеральний директор «Шахтаря» назвав розмову ультрас з футболістами «погрозами і залякуванням». 

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін прокоментував розмову ультрас і «Національного корпусу» з гравцями донецького клубу у Харкові. Про це повідомляє офіційний сайт «Шахтаря».

«Я проаналізував дуже багато статей в інтернет-виданнях і газетах. Тішить одне те, що журналісти в 80 відсотках випадків правильно трактували цю подію.

Я виписав собі головні три слова, які були у всіх цих заголовках: наїзд, загрози і залякування. Про що це говорить? Ми живемо в цивілізованому суспільстві, і те, що відбувалося 28 листопада, не лізе ні в які рамки і ворота.

Мене вразили і деякі заголовки зі словами «чоловіча розмова». Друзі, чоловіча розмова буває, коли ти виходиш один на один. А коли 40 чоловік оточили трьох хлопців, гравців збірної України, це не чоловіча розмова, а трохи інше.

Читайте також: Гравці «Шахтаря» вийшли на матч Кубка України у патріотичних футболках

Розумієте, ми не можемо нести відповідальність за той рівень взаємин між людьми, який маємо в нашій країні. За великим рахунком сьогодні у нас не верховенство права, а верховенство вулиць. На жаль. Виправляти це потрібно тільки спільними зусиллями і розуміти, куди ми можемо так дійти», - розповів Палкін.

На питання, чи правда, що за цією ситуацією стоять брати Суркіси і «Динамо», генеральний директор «Шахтаря» відповів так: «Це не припущення - є конкретні докази всіх цих питань. Я думаю, найближчим часом громадськості стане відомо, як все робилося, ким управлялося і хто за цим стоїть. Хоча, за великим рахунком, і так все ясно і зрозуміло. Досить просто подивитися трохи глибше і проаналізувати».

Нагадаємо, напередодні матчу Кубка України  проти «Вереса» у гравців «Шахтаря» відбулася жорстка розмова з ультрас у Харкові. Ті вимагали у футболістів пояснити причини відмови від акції «Мій тато – герой» і надіти патріотичні футболки перед матчем з «Вересом». Зауважимо, що перед грою з «Вересом» гравці «Шахтаря» вийшли у футболках на підтримку української армії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-