Фонсека: Залишається надія, що Тайсон зіграє з

Фонсека: Залишається надія, що Тайсон зіграє з "Манчестер Сіті"

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека поділився враженнями від перемоги над рівненським "Вересом" у чвертьфінальному матчі Кубка України, а також розповів про готовність команди до майбутнього поєдинку проти англійського "Манчестер Сіті".

"Хороша гра. Футболісти вийшли на поле абсолютно серйозними. Задоволений матчем, ми могли забити ще більше голів. Петряк вже другий матч грає на новій позиції. Він добре себе показав. Ще подивимося на гру з "Вересом" в чемпіонаті, а потім приймемо рішення по правому захиснику на "Манчестер Сіті".

Фред пропустить півфінал Кубка через перебір карток? Це абсолютно нормально, таке відбувається у футболі. На його позицію вийде інший футболіст, якому я довіряю. Складно вибирати суперника по півфіналу, всі сильні. Ми повинні бути готові до будь-якого суперника. Залишається надія, що Тайсон зіграє з "Манчестер Сіті". Подивимося. Ми на це чекаємо", - цитує Фонсеку terrikon

Читайте також: "Шахтар" розгромив "Верес" і вийшов до 1/2 фіналу Кубка України з футболу

Нагадаємо, що команда паулу Фонсеки удванадцяте поспіль пробилася до кубкового півфіналу. Чинний володар трофею донецький "Шахтар" продовжив захист титулу чвертьфінальною перемогою над футболістами рівненського "Вереса" з рахунком 4:0. М’ячі на ОСК "Металіст" у Харкові забили Факундо Феррейра (на 7-ій хвилині), Бернард (45), Марлос (63) та Густаво Бланко Лещук (83).

Відео кращих моментів:

Матч проти "Манчестер Сіті" у 6-му турі Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 6 грудня у Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-