Коноплянка: «Шальке» бореться за потрапляння в Лігу чемпіонів

Коноплянка: «Шальке» бореться за потрапляння в Лігу чемпіонів

Фото
Укрінформ
Український півзахисник задоволений своєю співпрацею з новим тренером «Шальке» Доменіко Тедеско. 

Півзахисник «Шальке» Євген Коноплянка розповів про свої клубні справи та нового тренера команди Доменіко Тедеско. Про це пише «Футбол 24».

«Я знову живу, знаєте. Тому що півроку тому я не відчував себе тут футболістом. З приходом Тедеско  все перевернулося, я знову повірив у футбол, і він вірить в мене.

Знову-таки, за часів минулого тренера (Маркуса Вайнцирля - прим.) була просто катастрофа. Я приїхав і думав, що можна спілкуватися тут хоча б англійською мовою, але він, м'яко кажучи, не радів з цього і завжди говорив німецькою.

Але з приходом Тедеско все змінилося. Він комунікабельна людина, просто з усіма знаходить спільну мову. Підійшов до іспанця - на іспанській поговорив, до італійця - на італійській, до мене підійшов - англійською.

Читайте також: Бундесліга: Коноплянка допоміг «Шальке» відігратися у матчі з «Боруссією»

Він розуміє, що потрібно всім пояснювати, щоб все було зрозуміло, і це тішить. І тому є результат. Всі в Тедеско вірять і б'ються на полі.

Коли ми грали проти «Гамбурга», мені дуже сподобалася фраза Тедеско в перерві: «Не забувайте, хто ми і де ми повинні бути! Знаєте де? Тільки після «Баварії». Мені сподобалося, що він ставить такі цілі. Це мотивує і додає впевненості. І ми боремося за потрапляння в Лігу чемпіонів на наступний сезон», - розповів Коноплянка.

Нагадаємо, Євген Коноплянка вже другий сезон виступає за німецький «Шальке». В матчі проти «Боруссії» (Дортмунд) український півзахисник віддав дві гольові передачі і допоміг своїй команді, яка програвала після першого тайму 0:4, зіграти внічию 4:4.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-