Зінченко залишиться в

Зінченко залишиться в "Манчестер Сіті" на весь сезон - Гвардіола

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола задоволений рівнем українського півзахисника Олександра Зінченка і сподівається, що футболіст допоможе клубу у майбутньому. 

"Я включив Зінченка в заявку на матч проти "Гаддерсфілда", тому що бачу, як той приголомшливо тренується. Він міг би зіграти проти "Шахтаря", він дійсно заслуговував на це, але ми не можемо його поставити через правила УЄФА. У минулому сезоні залишилися без Туре, в цьому - без Зінченка. З огляду на ту кількість гравців, яке є в нашому розпорядженні, нам довелося когось прибрати.

Зазвичай Зінченко - атакуючий півзахисник, але він також може зіграти на позиції вінгера або крайнього захисника. Проти "Вулвергемптона" він зіграв зліва в обороні і діяв дуже добре.

Читайте також: Зінченко: "Наполі" на мене не виходив, а про "Жирону" вперше чую

Зінченко - талановитий гравець, це вже ясно. Те, як він грає, які рішення приймає - все ідеально. Сподіваюся, що він, як молодий гравець, допоможе нам в майбутньому. Він залишиться з нами на весь сезон, оскільки у мене є відчуття, що ми будемо його використовувати", - цитує Гвардіолу tribuna.com.   

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-