Бринзак: Семеренко отримає додаткові гроші за срібну медаль Олімпіади в Сочі

Бринзак: Семеренко отримає додаткові гроші за срібну медаль Олімпіади в Сочі

Укрінформ
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак поділився думками щодо дискваліфікації російських біатлоністок та срібної медалі Олімпіади в Сочі для Віти Семеренко.

"Великої радості від цієї новини у нас немає. Все таки радіти чужим проблемам не дуже хочеться. Думаємо зараз більше про сезон, про майбутню Олімпіаду. Те, що Віта тепер срібний призер - добре, отримає додаткові гроші. Але взагалі вже стільки років пройшло, ті емоції вже втрачені. Але отримати медаль вищої гідності буде здорово. Я щойно був у Міністра, може не в цьому році, але в наступному точно, вона отримає грошову компенсацію - різницю у виплаті між другим і третім місцем.

Зараз найголовніше - вдало виступити в олімпійському сезоні. З Вітою я поки що не говорив, зараз у них тренування в Естерсунді. В Естерсунді мінус 12, холодно. Всі здорові, все тренуються, готуються до старту індивідуальної гонки. Журавок та Абрамова залишаться на Кубку IBU, поки що їх не буде в основній команді. Бойова шістка у нас є, сенсу ще брати когось поки що немає", - розповів Бринзак XSPORT

Читайте також: Романова: Я швидше викину медаль на смітник, ніж поверну її МОК

Нагадаємо, що днями Міжнародний олімпійський комітет дискваліфікував п'ятьох російських спортсменів, які виступали на Олімпійських іграх в Сочі. Срібна медаль Ігор-2014 біатлоністки Ольги Вілухіної у спринті відтепер перейде до українки Віти Семеренко.

Фото: В.Бринзак і сестри Семеренки/ biathlon.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-