Шабранський: До наступної спроби завоювати титул я підготуюся краще

Шабранський: До наступної спроби завоювати титул я підготуюся краще

Відео
Укрінформ
Український боксер В'ячеслав Шабранський після програшу у чемпіонському поєдинку росіянину Сергію Ковальову заявив, що не втрачає надії завоювати титул чемпіона світу і до наступної спроби підготується краще.

"Це був не мій день. Сергій Ковальов дуже хороший боксер, один із найкращих у світі незалежно від вагової категорії. На жаль, я не зміг знайти контраргументи. Однозначно, це найгірший день у моїй професійній кар’єрі. Але без падінь не буває злетів. Потрібно проаналізувати свою роботу, помилки, перезавантажитися і рухатися далі. Сподіваюся, це не остання моя спроба завоювати титул чемпіона світу і до наступної я буду значно краще підготовлений", - розповів Шабранський "Вголосу".

Нагадаємо, що в ніч з 25 на 26 листопада український боксер В'ячеслав Шабранський (19-2, 16 КО) програв чемпіонський бій у напівважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) росіянину Сергію Ковальову (31-2-1, 27 КО). Українець не протримався і двох раундів. Ковальов переміг технічним нокаутом. 

Читайте також: Бокс: Шабранський без шансів програв чемпіонський бій Ковальову

Відео повного бою:

Фото: HBO Boxing

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-