Голкіпер

Голкіпер "Динамо" Коваль: Допоможемо всім справжнім героям України, чим зможемо

Фото
Укрінформ
Голкіпер київського футбольного клубу "Динамо" Максим Коваль поділився враженнями від зустрічі з воїнами АТО в Головному військовому клінічному госпіталі Міністерства оборони України.

"Зрозуміло, що йде війна. Звичайно, дуже боляче дивитися на поранених воїнів. Хочеться, щоб бійці скоріше одужали. Це справжні герої, які захищають свою країну, багато віддають заради неї. Нам дуже приємно знати їх в обличчя, ми завжди будемо їх підтримувати.

Чи вражає те, що, незважаючи на поранення, люди цікавляться футболом? Звичайно. Головне - щоб Україна перемогла і запанував мир. Вони всі борються за це, спасибі їм велике. Це справжні герої нашого часу! Коли ми стояли біля палати - було чутно, як вони сміються. Нам дуже приємно приходити і підтримувати хлопців хоч так. Футбольний клуб "Динамо", усі гравці - ми допоможемо всім справжнім героям України, чим зможемо". – цитує Коваля офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: Маркевич: На кубкові матчі команди виведуть дітей у футболках з написом "Пишаємося"

Нагадаємо, що днями за ініціативи президента ФК "Динамо" (Київ) Ігоря Суркіса представники Фан-клубу на чолі з Сергієм Михайленко відвідали Головний військовий клінічний госпіталь, куди за пару днів до того доставили тяжкопоранених воїнів із зони АТО.

Динамівці привезли найнеобхідніші речі, в яких постійно виникає потреба в госпіталі - повсякденний одяг, продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо. Тоді воїни були приємно здивовані несподіваним візитом, подякували за слова підтримки і висловили надію, що до них незабаром приїдуть і самі футболісти.

Чекати довго не довелося. Від імені усієї команди підтримати поранених крім Олега Лужного прийшли Микола Морозюк, Євген Хачеріді, Максим Коваль, Віктор Циганков та Володимир Шепелєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-