"Динамо" - "Десна": Чернігів готується до історичного матчу

Укрінформ
На першому за всю майже 60-річну історію футбольного клубу "Десна" матчі з київським "Динамо", що пройде в Чернігові 29 листопада, свої команди підтримуватиме, орієнтовно, 10 тисяч уболівальників.

Про це повідомила прес-служба Чернігівської міської ради.

"За словами начальника управління патрульної поліції у місті Чернігові Олександра Леонова, на час проведення матчу орієнтовно очікується 10 000 уболівальників", - зазначається у повідомленні.

З огляду на це, у місті триває серйозна підготовка до матчу. На нараді у міськраді обговорювалися питання перекриття руху для приватного транспорту на вулицях, якими обіцяють пройти фанати, та інші організаційні моменти.

"Попередньо у Кіптях (село в Чернігівській області на автодорозі Київ-Чернігів - ред.) ми будемо брати координати всіх водіїв автобусів, які везтимуть уболівальників у Чернігів, щоб надалі поліція координувала їх. Вболівальники з інших міст прибувають на Красну площу і спільно пішою ходою ідуть до стадіону ім. Юрія Гагаріна. Їх туди супроводжуватиме поліція", - ознайомив із планом дій міський голова Владислав Атрошенко.

За його словами, на стадіоні поставлять із десяток біотуалетів. Під час матчу там чергуватиме кілька машин швидкої допомоги та пожежників. Для розвезення чернігівських уболівальників у місті на окремих маршрутах збільшать кількість одиниць громадського транспорту.

Читайте також: Де дивитися матчі 1/4 фіналу Кубка України з футболу

Також Атрошенко звернувся до чернігівців із закликом показати приклад поведінки, культури та толерантності до гостей, які приїдуть до Чернігова.

За інформацією ФК "Десна", офіційний матч із київським "Динамо" в Чернігові проходитиме в рамках чверті фіналу розіграшу Кубку України. Цю зустріч "Десна" називає історичною, оскільки до неї "футбольні команди Чернігівщини ніколи не сходилися в офіційних поєдинках зі столичним грандом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-