Варвинець стартуватиме в цьому олімпійському сезоні без обмежень - Бринзак

Варвинець стартуватиме в цьому олімпійському сезоні без обмежень - Бринзак

Укрінформ
Президент Федерації біатлону України (ФБУ) Володимир Бринзак вніс уточнення з приводу стану української біатлоністки Ірини Варвинець.

"Ми розглядали питання щодо Ірини ще навесні і вирішили готувати її за індивідуальним планом, а проблеми вирішувати навесні. Ірина в нормальному стані і буде стартувати без обмежень в цьому сезоні", - цитує Бринзака офіційний сайт ФБУ

Раніше повідомлялось, що українську біатлоністку Ірину Варвинець можуть зняти з нинішнього олімпійського сезону через проблеми з колінами.

Читайте також: Біатлон: Варвинець може пропустити олімпійський сезон через проблеми з колінами

Нагадаємо, що через проблеми зі здоров’ям Юлія Джима не виступала на чемпіонаті Норвегії та перших гонках у Швеції. Стартуватиме Джима 29 листопада. У шведському Естерсунді вона візьме участь в індивідуальній гонці Кубка світу.

Перші гонки нового сезону стартували в Естерсунді 26 листопада і триватимуть до 3 грудня. Біатлоністи бігтимуть вісім гонок. У грудні відбудуться три етапи Кубка світу. Крім Естерсунду, біатлоністи також змагатимуться у Хохфільцені та Ансі. Головний старт сезону – Олімпіада в корейському Пхьончхані пройде з 9 по 25 лютого. 

Фото: biathlon.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-