Баскетболіст збірної Греції Адетокумба задоволений новою системою ФІБА

Баскетболіст збірної Греції Адетокумба задоволений новою системою ФІБА

Укрінформ
Важкий форвард збірної Греції з баскетболу Танасіс Адетокумбо прокоментував завершення першого "вікна" кваліфікації Кубка світу ФІБА.

Гравець залишився задоволений новою системою Міжнародної федерації баскетболу (ФІБА), яка передбачає проведення матчів по ходу клубного сезону.

"Кваліфікаційні матчі на Кубок світу, які проводять по ходу сезону, наближають національну команду до людей. Це дійсно чудово для шанувальників по всій країні. У людей немає можливості подорожувати в інші країни, щоб побачити гру збірної навіть на такий турнір, як Євробаскет. Це схоже на наявність свого Євробаскету в кожній країні. Здорово. Я граю за свою країну, свою родину, своїх друзів. Звичайно, ми хотіли б мати всіх кращих гравців у розташуванні збірної, але в той же час ми побачили нові обличчя і я дуже сподіваюся, що ми знов зустрінемося наступного разу.

Читайте також: Баскетбол: матч Україна – Туреччина зібрав у Києві рекордну кількість глядачів

В цілому, я великий шанувальник нової конкурентної системи ФІБА. Це як футбол. Замість того, щоб грати тільки в літній час, у вас є шанс побачитися з рідними вболівальниками по ходу сезону. Відтепер збірна - це не літня команда. Зараз люди чекають на гру команди. Ми з нетерпінням чекаємо на наступну зустріч, тому що відтепер збірна є частиною нашого зимового життя", - цитує Адетокумбо basket.com.ua. 

Фото: basketeurope.com  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-