Біатлон: Варвинець може пропустити олімпійський сезон через проблеми з колінами

Біатлон: Варвинець може пропустити олімпійський сезон через проблеми з колінами

Укрінформ
Українську біатлоністку Ірину Варвинець можуть зняти з нинішнього олімпійського сезону через проблеми з колінами.

У неї буде невелика кількість стартів, а одразу після Олімпіади спортсменці зроблять операцію. Про це повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

"У Ірини Варвинец проблеми з колінами. Ми розглядаємо такий варіант: зняти її з цього сезону, тому що їй потрібно робити операцію. Влітку вона проходила дуже послаблений режим тренувань, в спеціальних наколінниках. Відразу після Олімпіади у Варвинець буде операція, щоб на наступний цикл вона могла підійти нормально до стартів. Її індивідуально ведуть безпосередньо до естафеті. У неї буде трохи стартів", - розповів Бринзак sport.ua.  

Нагадаємо, що через проблеми зі здоров’ям Юлія Джима не виступала на чемпіонаті Норвегії та перших гонках у Швеції. Стартуватиме Джима 29 листопада. У шведському Естерсунді вона візьме участь в індивідуальній гонці Кубка світу.

Читайте також: Біатлон: Юлія Джима візьме участь в індивідуальній гонці Кубка світу

Перші гонки нового сезону відбулися в Естерсунді вчора, 26 листопада, і триватимуть до 3 грудня. Біатлоністи бігтимуть вісім гонок. У грудні відбудуться три етапи Кубка світу. Крім Естерсунду, біатлоністи також змагатимуться у Хохфільцені та Ансі. Головний старт сезону – Олімпіада в корейському Пхьончхані пройде з 9 по 25 лютого. 

Фото: sport-xl.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-