Усик: Бій з Джошуа був би цікавий і мені і всьому світу

Усик: Бій з Джошуа був би цікавий і мені і всьому світу

Укрінформ
Чемпіон світу за версією WBO український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з чемпіоном WBC латвійцем Майрісом Брієдісом, а також розповів про плани на майбутнє.

"Брієдіс цікавий тим, що у нього є пояс WBC, і це буде об'єднання. Переможець отримає два пояси. Про його слабкі і сильні сторони я не замислююся, а просто готуюся - ми з тренером переглядаємо його поєдинки. Здавалося б з боку, що досить простий хлопець. Але це не так. Де буде бій? Розглядалися і Київ, і Рига, і Чикаго. Але поки ні місця, ні дати ні.

Чого прагнути після всіх поясів у важкій вазі? Завжди є чого прагнути. Подивимося, хто залишиться у важкій вазі і з ким буде цікаво боксувати. А потім є ще і суперважка вага, в якій можна себе спробувати. Чи цікавий мені бій за всі пояси з Ентоні Джошуа? Звичайно. Це буде цікаво всьому світу. Джошуа не те, щоб король суперважговаговиків. І у Вайлдера є пояс, і у Паркера... Там взагалі стільки хлопців, з ким можна боксувати і зробити хороші бої. І потрібно пристойно попрацювати, щоб здобути перемогу. Але найцікавіший, на мій погляд, серед усіх Джошуа. Він побив Володимира і посів перше місце.

Щодо появи в тренерському штабі Анбера. Він мені допоміг підготуватися до поєдинку з Гантером. А взагалі з самого першого свого поєдинку в профі, з 2013-го, я працюю з Сергієм Ватаманюком. І ми продовжуємо разом працювати. Анбер же у мене в команді катмен - захищає мої кулаки, мотає руки, дивиться за особою, щоб не було саден, а якщо потрібно - усуває їх. У нас склалися дружні стосунки", - розповів Усик СЕГОДНЯ.ua

Читайте також: Боксерський бій Усик - Брієдіс пройде у Ризі 27 січня

Сьогодні стало відомо, що поєдинок між чемпіоном світу за версією WBO у крузервейті українцем Олександром Усиком та володарем поясу WBC латвійцем Майрісом Брієдісом у півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) відбудеться 27 січня в Ризі.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-