Формула-1: Боттас переміг на Гран-прі Абу-Дабі

Формула-1: Боттас переміг на Гран-прі Абу-Дабі

Укрінформ
Чемпіон цього сезону Хемілтон фінішував другим. 

Переможцем останнього в цьому сезоні 20-го етапу – Гран-прі Абу-Дабі (ОАЕ) став Валттері Боттас з команди «Мерседес». Це третя перемога в цьому сезоні 28-річного фінського пілота. Про це повідомляє Укрінформ. 

Переможець кваліфікації Боттас лідирував протягом усієї гонки. Він відбив усі атаки свого напарника по команді Льюїса Хемілтона і фінішував першим. Хемілтон у підсумку став другим.

Третє місце посів Себастьян Феттель («Феррарі»). Завдяки цьому результату німець зберіг друге місце у підсумковому заліку пілотів. Боттас залишився третім у генеральній класифікації. Щоб обійти Феттеля йому не вистачило 12 очок.

Читайте також: Формула-1: Боттас виграв кваліфікацію Гран-прі Абу-Дабі

Четвертим у гонці фінішував другий пілот «Феррарі» Кімі Райкконен. Це, а також невдача Даніеля Ріккардо з «Ред Булл», дозволили Райкконену завершити сезон четвертим у підсумковому заліку.

Остання гонка цього сезону стала останньою гонкою у Формулі-1 в кар’єрі знаменитого пілота Феліпе Масси. В Абу-Дабі Масса фінішував 10-м.

Нагадаємо, що чемпіонат 2017 року завершився впевненою перемогою Льюїса Хемілтона. А в Кубку конструкторів не менш впевнено переміг «Мерседес». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-