Сьогодні стартує Кубок світу з біатлону

Сьогодні стартує Кубок світу з біатлону

Укрінформ
Першу гонку сезону побіжать Віта Семеренко і Дмитро Підручний

Сьогодні у шведському Естерсунді відбудуться дві стартові гонки першого етапу Кубка світу з біатлону. Про це повідомляє Укрінформ.

Тренери збірної України вже визначилися зі складами на перші гонки. Одиночну змішану естафету побіжать Віта Семеренко, яка повернулася у великий спорт після тривалої паузи, а також капітан чоловічої команди Дмитро Підручний.

Читайте також: Велепец: Якщо візьмемо медаль в Пхенчхані, то сезон вважатимемо успішним

Головний тренер жіночої збірної Урош Велепец вважає, що для Віти Семеренко додатковий старт перед особистими гонками піде на користь. Тим більше, що на передсезонних стартах в Шушені Віта мала невеликі проблеми зі стрільбою, а супермікст - відмінна можливість набратися психологічної впевненості.

У класичній змішаній естафеті виступлять Валя Семеренко, Олена Підгрушна, Сергій Семенов і Артем Прима. Відзначимо, що Прима вперше буде фінішером нашої команди.

До складу команди на стартові гонки не потрапила лідер жіночої збірної України Юлія Джима, яка мала проблеми зі здоров'ям на зборі в Шушені.

Читайте також: Біатлон: «UА:Перший» транслюватиме усі гонки Кубка світу та Олімпіади-2018

Нагадаємо, перші гонки нового сезону відбудуться сьогодні 26 листопада. Супермікст почнеться о 15:15, а змішану естафету біатлоністи побіжать о 18:10. Етап в шведському Естерсунді триватиме до 3 грудня, біатлоністи бігтимуть вісім гонок.

У грудні відбудуться три етапи Кубка світу. Крім Естерсунду, біатлоністи також змагатимуться у Хохфільцені та Ансі. Наступного року заплановано ще шість етапів у січні та березні (Обергоф, Рупольдінг, Антхольц, Контіолахті, Холменколлен, Тюмень). Головний старт сезону – це Олімпіада в корейському Пхенчхані, яка пройде з 9 по 25 лютого. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-