Кубок світу з біатлону: Першу гонку сезону побіжать Віта Семеренко і Дмитро Підручний

Кубок світу з біатлону: Першу гонку сезону побіжать Віта Семеренко і Дмитро Підручний

Укрінформ
У змішаній естафеті за Україну виступатимуть Валя Семеренко, Олена Підгрушна, Сергій Семенов і Артем Прима.

Тренери збірної України визначилися зі складами на стартові гонки першого етапу Кубка світу в шведському Естерсунді. Про це повідомляє XSPORT.

Одиночну змішану естафету побіжать Віта Семеренко, яка повернулася у великий спорт, а також капітан чоловічої команди Дмитро Підручний.  Старший тренер жіночої збірної Урош Велепец вважає, що для Віти Семеренко додатковий старт перед особистими гонками піде на користь. Тим більше, що на передсезонних стартах в Шушені Віта мала невеликі проблеми зі стрільбою, а супермікст - відмінна можливість набратися психологічної впевненості.

Читайте також: Біатлон: «UА:Перший» транслюватиме усі гонки Кубка світу та Олімпіади-2018

У класичній змішаній естафеті виступлять Валя Семеренко, Олена Підгрушна, Сергій Семенов і Артем Прима. Відзначимо, що Прима вперше буде фінішером нашої команди.

До складу команди на стартові гонки не потрапила лідер жіночої збірної України Юлія Джима, яка мала проблеми зі здоров'ям на зборі в Шушені.

Нагадаємо, перші гонки нового сезону відбудуться 26 листопада. Супермікст почнеться о 15:15, а змішану естафету біатлоністи побіжать о 18:10. Етап в шведському Естерсунді триватиме до 3 грудня, біатлоністи бігтимуть вісім гонок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-