Шабранський – Ковальов: Українець виявився важчим перед чемпіонським боєм

Шабранський – Ковальов: Українець виявився важчим перед чемпіонським боєм

Фото
Укрінформ
Наш боксер битиметься з росіянином за титул у напівважкій вазі за версією WBO.

Українець В'ячеслав Шабранський і його суперник Сергій Ковальов перед майбутнім титульним поєдинком пройшли традиційну процедуру зважування. Обидва боксери з першої спроби уклалися в ліміт напівважкої вагової категорії (до 79,378 кг). Шабранський на вагах показав 79,28 кг, Ковальов - 78,92 кг. Про це повідомляє Sport Arena.

Шабранський і росіянин Ковальов 26 листопада орієнтовно о 06:00 за київським часом в Нью-Йорку на рингу у «Медісон Сквер Гарден» посперечаються за вакантний титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBO. До недавнього часу пояс належав американцеві Андре Уорду, поки той у вересні не оголосив про завершення кар'єри.

Читайте також: Ковальов: Шабранський справжній боєць, дуже мотивований і небезпечний

В Україні бій Шабранському-Ковальов транслюватися не буде. На території Росії в прямому ефірі поєдинок покаже «Перший канал», а в США - HBO.

В'ячеслав Шабранський може стати третім чинним чемпіоном світу з України. У разі перемоги уродженець Житомира складе компанію Василю Ломаченко (WBO у другій напівлегкій вазі) і Олександру Усику (WBO у важкій вазі).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-