Пустовий: Підготували нові комбінації до баскетбольного поєдинку зі шведами

Пустовий: Підготували нові комбінації до баскетбольного поєдинку зі шведами

Укрінформ
Центровий іспанського "Обрадойро" і збірної України з баскетболу Артем Пустовий поділився очікуваннями від стартових поєдинків проти Швеції і Туреччини у рамках відбору на Кубок світу-2019.

"У нас, в принципі, тільки одна комбінація з літа залишилася. Команди намагаються розібрати гру суперників, тому збірні хочуть піднести якийсь сюрприз. Я думав, що ми приїдемо, згадаємо старе та й все. А тут, виходить, я прийшов на перше тренування, і ми почали бігати нові комбінації - це стало сюрпризом для мене. У збірної Швеції хороші шутери, готуємося їх тримати, великі гравці у шведів теж непогані. Плюс потрібен хороший захист на пік-н-ролі.

З турками ми грали товариські матчі цього літа. Думаю, склад у них сильно не змінився, хоча багатьох гравців, напевно не відпустили клуби. Але судячи з літніх матчів, можу сказати, що з ними можна сміливо боротися і перемагати", - цитує Пустового офіційний сайт ФБУ

Зазначимо, що Пустовий став найрезультативнішим гравцем національної збірної на Євробаскеті-2017, де набирав 15,3 очка, робив 6,5 підбираннь і 1,7 блок-шота.

Читайте також: Баскетбол: Швеція зазнала кадрових втрат перед грою з Україною

Матч Швеція – Україна відбудеться 24 листопада у Норрчепінгу на Stadium Arena о 20.00, а 26 листопада Україна прийматиме вдома збірну Туреччини.

Фото: fiba.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-