Гонсалес: Був варіант в Америці, але бачу своє майбутнє в Європі

Гонсалес: Був варіант в Америці, але бачу своє майбутнє в Європі

Відео
Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Дерліс Гонсалес розповів FootballHub про недовіру попереднього головного тренера Сергія Реброва, пропозиції грати у північноамериканській MLS, своє майбутнє у Європі та роботу з Олександром Хацкевичем.

"Спочатку у мене була довіра Реброва, яка мені була потрібна. Але в останні чотири місяці довіра зникла, тому хотів піти. У мене був варіант в Америці, в МЛС, але грати там не дуже хотів, бо бачу своє майбутнє в одному з чемпіонатів Європи.

Після того, як прийшов Хацкевич, ситуація змінилася. Він відразу визначив свою форму і метод тренувань. Хацкевич завжди спокійний. У команді зараз позитивна атмосфера. Завжди жартуємо один з одним. Сподіваюся, у нас будуть шанси змінити ситуацію в турнірній таблиці. Чемпіонат для нас дуже важливий. Я розумію, що зараз на мені велика відповідальність, як у збірній, так і тут у "Динамо". Я приймаю цей виклик і продовжую працювати", - сказав Гонсалес.

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що сьогодні, 23 листопада, в Корчі (Ельбасан, Албанія) відбудеться поєдинок 5-го туру групового етапу Ліги Європи "Скендербеу" - "Динамо". Матч розпочнеться о 22.05. Гонсалес залишився у Києві через мікропошкодження, але візьме участь у чемпіонаті країни.

Читайте також: Хацкевич: Гонсалеса і Мбокані ми вирішили приберегти для чемпіонату України

Турнірне становище у групі В: "Динамо" - 10 очок, "Партизан (Сербія) - 5, "Янг Бойз" (Швейцарія) - 3, "Скендербеу" - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-