Слухання у антидопінговій справі боксера Тайсона Ф'юрі відбудеться у грудні

Слухання у антидопінговій справі боксера Тайсона Ф'юрі відбудеться у грудні

Укрінформ
Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британський боксер Тайсон Ф'юрі намагається в найкоротші терміни добитися повернення боксерської ліцензії.

Слухання у антидопінговій справі Ф'юрі відбудеться у грудні. Сам боксер наполягає на тому, що заборонений препарат потрапив до його організму через отруєну їжу. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Sky Sports. 

Інформацію підтвердив генеральний секретар Британської ради з контролю за боксом Роберт Сміт: "Грудень, це правда. Всім відомо, що у пана Ф'юрі є проблеми зі здоров'ям. Ми повинні вивчити це питання детально". Також Сміт додав, що підтримка екс-чемпіона від UKADA ще не гарантує йому повернення ліцензії.

Нагадаємо, що у минулому році Британське антидопінгове агентство (UKADA) дискваліфікувало Тайсона Ф'юрі через позитивний допінг-тест на нандролон, який він здав в лютому 2015 року. Відтоді справа скандального боксера не просувалася, а той кілька разів відкладав своє повернення.

Читайте також: Бокс: Тайсон Ф'юрі активно тренується в рингу

Головною метою Ф'юрі (25-0, 18 KO) є грошовий бій з новим лідером суперважкого дивізіону володарем титулів WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа (20-0-0, 20 КО). Бій Джошуа-Ф'юрі може відбутися влітку 2018 року в Лондоні на 90-тисячній арені Уемблі.

Фото: The Sun

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-