Усейн Болт випробував себе в якості пілота в тестах Porsche GT3

Усейн Болт випробував себе в якості пілота в тестах Porsche GT3

Укрінформ
Восьмикратний олімпійський чемпіон легендарний легкоатлет Усейн Болт випробував себе у якості пілота гоночної Porsche в Австралії.

31-річний спортсмен приїхав на тести на запрошення свого друга призера олімпіади в Афінах спринтера Джона Стеффенса, який у 2017 році почав гоночну кар'єру і виступав в австралійському Кубку Porsche GT3. 

На тестах Болт керував купе 911 GT3 команди 23Red Racing, в складі якої Стеффенс братиме участь в Кубку Carrera в 2018-м. Напарник Стеффенса Кен Макконвіл зазначив, що Болт відмінно виконав роботу пілота і показав хорошу швидкість.

"За весь день Усейн жодного разу не припустився помилки і взагалі не вилітав з траси. Йому дуже сподобався цей досвід. Я проїхав на Porsche разом з ним п'ять кіл, а потім він сам сів за кермо, і ми зробили ще два відрізки по п'ять кіл. Потім до нього приєднався Джон ще на п'ять кіл, а далі Усейн проїхав 10-кругової відрізок самостійно.

Він наблизився до часу кола в 1:30, воно досить конкурентоспроможне. Якщо йому дати ще пару днів в машині, то я вважаю, він покаже гідний темп. Я був дійсно здивований, наскільки добре він пілотував. Як і у будь-якого спортсмена такого калібру, у нього приголомшливі рефлекси, координація рук і очей, тому потрібно просто навчити його відчути гонку", - розповів Макконвіл motorsport.com

Читайте також: Легендарний бігун Усейн Болт може стати футболістом дортмундської "Боруссії"

Раніше ямайський спринтер не раз заявляв, що хоче після завершення кар'єри легкоатлета спробувати себе у професійному футболі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-