Мугуруса: Щоденно тренуюся з думками знову стати першою

Мугуруса: Щоденно тренуюся з думками знову стати першою "ракеткою" світу

Укрінформ
Екс-перша "ракетка" світу Гарбінє Мугуруса оцінила шанси спортсменок на першу сходинку рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA).

24-річна іспанка вважає, що зараз на перший рядок претендують відразу шість тенісисток. Сама вона має намір провести плідне міжсезоння, щоб у новому році знову стати лідером WTA-туру.

"Багато тенісисток можуть очолити рейтинг зараз. Раніше домінували сестри Вільямс, а тепер на лідерство претендують шість спорстменок. Стабільність важлива, але для мене важливіше агресивність і виправданий ризик. Але мені потрібно додавати і в стабільності. На такому рівні все вирішують деталі: потрібно бути трохи швидше, покращувати удар зльоту, подачу, яка так сильна у сестер Вільямс. Я кожен день тренуюся з думками про те, щоб знову стати першою "ракеткою" світу", - цитує Мугурусу XSPORT

Читайте також: Світоліна побувала у Лондоні на прем'єрі фільму про теніс "Битва статей"

Нагадаємо, що цей рік у статусі першої "ракетки" світу завершить румунка Симона Халеп. Гарбінє Мугуруса посідає друге місце у світовому рейтингу. Останнім турніром у 2017 році для спортсменки став Підсумковий турнір, на якому їй не вдалося подолати груповий раунд.

Фото:  Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-