Лунін:

Лунін: "Зоря" хоче взяти реванш у "Естерсунда" за домашню поразку

Укрінформ
Голкіпер луганського футбольного клубу "Зоря" Андрій Лунін посилено вивчає англійську і готується до виходу в плей-офф Ліги Європи.

Про це 18-річний футболіст розповів zbirna.com напередодні вильоту "Зорі" на матч 5-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА проти шведського "Естерсунда". 

"Я відчув підтримку тренерів і партнерів по команді з перших днів перебування в "Зорі". Вважаю, що вже повністю адаптувався в новому колективі. У "Зорі" все по-іншому, ніж у "Дніпрі" - Юрій Вернидуб вимагає більшої простоти і надійності, а контроль м'яча для нього існує тільки в центрі поля і на чужій половині. Можна розучитися грати в пас? Я над цим працюю на тренуваннях. У збірній ми більше граємо ногами, зберігаємо м'яч. Враження від збірної найбільш позитивні, адже це величезний досвід - працювати з футболістами такого рівня. І в професійному, і в психологічному плані. Чому можна навчитися у П’ятова? Всьому. Грі ногами, спокою, впевненості і вмінню правильно застосовувати досвід. Наприклад, при виборі позиції.

Чому саме англійська? Це - інтернаціональна мова. Ось я і вирішив її вивчити. Але особливими успіхами похвалитися не можу. Займаюся близько місяця.

Що побачать футбольні агенти у Швеції? Сподіваюся, переможний матч у виконанні "Зорі". Не буду стверджувати, що саме поєдинок проти "Естерсунда" стане найважливішим для нас, але всі хлопці хочуть взяти реванш за поразку на своєму полі. Тоді ми програли через свої помилки. Тепер не можна їх повторювати. Сподіваюся, наша команда вийде з групи", - розповів Лунін.

Нагадаємо, що поєдинок "Естерсунд" - "Зоря" відбудеться 23 листопада о 20.00 на "Естерсунд Арені" у Швеції. Кожна з команд має шанси вперше в історії пробитися у весняну стадію єврокубків.

Читайте також: Наставник "Естерсунда": Ми відмінно потренувалися перед матчем із "Зорею"

Турнірне становище у групі J: "Естерсунд" - 7 очок, "Зоря" - 6, "Атлетик" - 5, "Герта" - 4.

Фото: ФК "Зоря"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-