Де дивитися матчі

Де дивитися матчі "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" та луганської "Зорі" проведуть у четвер, 23 листопада, поєдинки п'ятого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Матч "Динамо" із албанським "Шкендербеу" в Ельбасані о 22.05 транслюватимуть телеканали "Україна" і "Футбол 2", а виїзний поєдинок "Зорі" зі шведським "Естерсундом" о 20.00 покаже "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

У першому турі "Динамо" здобуло вольову перемогу над "Шкендербеу" в Києві з рахунком 3:1. Після того "біло-сині" обіграли у Белграді сербський "Партизан" (3:2), двічі зіграли із швейцарським "Янг Бойз" (2:2 у Києві, 1:0 у Берні) і стали першою командою, яка забезпечила собі путівку до 1/16 фіналу Ліги Європи.

Албанці у свою чергу за цей час набрали лише 2 очки, і щоб зберегти шанси на вихід з групи, "Шкендербеу" треба зіграти краще "Партизана", який у паралельному матчі прийматиме "Янг Бойз".

Гру "Шкендербеу" - "Динамо" обслуговуватимуть австрійські судді на чолі з Олівером Драхтом.

Турнірне становище у групі B: "Динамо" - 10 очок, "Партизан" - 5, "Янг Бойз" - 3, "Шкендербеу" - 2.

Читайте також: "Барселона" і "Челсі" вийшли до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

"Зоря" стартувала у Лізі Європи домашньою поразкою саме від "Естерсунда" (0:2), після чого команда Юрія Вернидуба сенсаційно обіграла в Більбао іспанський "Атлетик" (1:0) та обмінялася перемогами з німецькою "Гертою" (2:1 у Львові, 0:2 у Берліні).

"Естерсунд" не програє у п'яти домашніх єврокубкових матчах поспіль 4 перемоги при 1 нічиїй. Ще одна перемога виведе шведів у плей-офф турніру.

Втім, за підсумками матчу на "Естерсунд Арені" кожна з команд має шанси вперше в історії пробитися у весняну стадію єврокубків.

Зустріч "Естерсунд" - "Зоря" довірили судити бригаді арбітрів із Голландії, яку очолює Кевін Блом.

Турнірне становище у групі J: "Естерсунд" - 7 очок, "Зоря" - 6, "Атлетик" - 5, "Герта" - 4.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-