Баскетбол: чоловіча збірна України провела тренування перед відбором на ЧС-2019

Баскетбол: чоловіча збірна України провела тренування перед відбором на ЧС-2019

Укрінформ
Баскетболісти національної збірної України провели у середу у київському Палаці спорту відкрите тренування напередодні старту у кваліфікаційному турнірі чемпіонату світу-2019 у європейській групі В.

Під орудою головного тренера "синьо-жовтих" Євгена Мурзіна у занятті взяли участь 14 виконавців. На вечірнє тренування очікується приїзд до тренувального табору легкого форварда Максима Пустозвонова, повідомляє прес-служба ФБУ.  

Євген Мурзін: "У лютому до команди обіцяє приєднатися Пух Джеттер. Нині хлопці швидко згадують ігрові зв’язки, з професіоналами працювати приємно. Скажу відверто, відчуваю відповідальність і перед матчем у гостях зі шведами, і перед домашнім поєдинком з турками. Друга гра буде складнішою через брак часу на підготовку - гратимемо "з листа", бо повернемося до України увечері напередодні матчу".

В'ячеслав Кравцов, капітан збірної України: "Усі хлопці перебувають у піднесеному настрої, бо повертатися додому завжди приємно. Усі - в гарних кондиціях. Багато готуватися не треба, напрацювання з літа усі пам’ятають, зараз освіжили у пам’яті, вивчили пару нових взаємодій - і вперед! Зараз вивчаємо найближчого суперника - Швецію. Цікава команда, але, думаю, ми усе ж таки сильніші. Чув, що на матчі з турками може бути ажіотаж.  Тож, у Києві гратимемо з особливим натхненням".

Читайте також: Мурзін назвав склад на відбіркові матчі ЧС-2019

Нагадаємо, що наша команда стартує у кваліфікації ЧС-2019 24 листопада у місті Норчепінгу проти збірної Швеції. Гра з Туреччиною пройде у Києві 26 листопада. 

У квартеті В відбору також зіграє команда Латвії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-