Ордець: Знали, що Інсіньє вривається в центр і б'є, але не встигли заблокувати

Ордець: Знали, що Інсіньє вривається в центр і б'є, але не встигли заблокувати

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Іван Ордець прокоментував поразку команди в матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА від італійського "Наполі" (0:3).

"Важке протистояння. Перший тайм провели непогано: створювали моменти, контролювали гру. У другій половині теж вийшли зарядженими на боротьбу, але пропустили м’яч, в якому самі винні.

Ми розбирали Лоренцо Інсіньє - швидкий футболіст, хороша права нога. Знали, що він ніколи не зміщується на фланг, а завжди вривається в центр і б'є. У цьому епізоді не встигли заблокувати. Після цього спробували відновити рівність, не вибивали, а тримали м'яч в грі, але потім помилилися - і пропустили, потім ще раз - знову гол.

Зрозуміло, поступаючись 0:3, складно було на щось сподіватися. Не думаю, що такий рахунок закономірний. Ми теж могли забивати, але три пропущених м’ячі - це багато. Треба проаналізувати помилки, відновитися і працювати далі. У нас ще домашня гра з "МанСіті". Не можна опускати руки, шанси на вихід з групи є", - цитує Ордеця офіційний сайт ФК "Шахтар"

Нагадаємо, що донецькі футболісти поступилися 21 листопада у гостях італійському "Наполі" з рахунком 0:3. М'ячі на стадіоні "Сан-Паоло" в Неаполі у ворота Андрія П'ятова забили Лоренцо Інсіньє (на 56-ій хвилині), Пьотр Зеліньський (81) та Дріс Мертенс (83). В іншому матчі групи F англійський "Манчестер Сіті" переміг чемпіона Голландії ФК "Феєноорд" з Роттердама з рахунком 1:0.

Турнірне становище після 5-ти турів: "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 0.

Читайте також: Фонсека: Після геніального голу Інсіньє "гірникам" довелося ризикувати

У заключному, 6-му турі групового раунду Ліги чемпіонів, 6 грудня, "Шахтар" прийматиме у Харкові "Манчестер Сіті", а "Феєноорд" у Роттердамі - "Наполі". Щоб вийти до плей-офф ЛЧ, донеччанам достатньо нічиєї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-