Бокс: Хей не проведе бій з Беллью у грудні через травму

Бокс: Хей не проведе бій з Беллью у грудні через травму

Укрінформ
Екс-чемпіон світу у двох вагових категоріях, британський суперважкоатлет Девід Хей не зможе провести запланований на 17 грудня поєдинок з "почесним" чемпіоном світу за версією WBC в крузервейте Тоні Беллью, якому він програв у березні цього року.

Причиною є травма біцепса, яку отримав Хей. Про це повідомляє terrikon

За попередніми даними, повторний бій можуть перенести на весну 2018 року.

Про це повідомив сам Девід: "Я спустошений, але змушений повідомити, що мій довгоочікуваний матч-реванш проти Тоні Беллью відкладений до 24 березня або 5 травня 2018 року, за умови, що ми домовимося.

Незважаючи на недавні чутки про мої травми, я був у відмінному стані, проводячи відмінний тренувальний табір, і підходив до бою з найменшою вагою за останні п'ять років. Я не міг дочекатися, коли повернуся в ринг. Я був готовий переписати закінчення саги Хей-Беллью. На жаль, в простій ситуації я отримав травму біцепса. Ще сьогодні вдень, після процедур я був упевнений, як і мої лікар і фізіотерапевт, що не тільки повністю відновлюсь, а й повернуся в зал, щоб продовжити роботу.

Читайте також: Бокс: Хей і Белью провели дуель поглядів перед боєм-реваншем

Хочу вибачитися перед Тоні і всією командою Беллью, а також перед нашими фанатами. Я був повністю зосереджений на цьому поєдинку, і дуже розчарований, що не зміг завершити 2017-й рік красивим боєм ".

Фото: Д.Хей/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-