Футбол: сьогодні

Футбол: сьогодні "Карпати" тренував Бойчишин, але незабаром клуб очолить Друді

Укрінформ
Повернувшись до роботи після двох вихідних, футболісти львівського футбольного клубу "Карпати" приступили до тренувань під керівництвом нової тренерської команди.

За інформацією Sport Аrena, перше тренування на базі в Брюховичах після матчу з "Маріуполем" (0:1) команда провела під керівництвом Олега Бойчишина. Допомагав Бойчишину на сьогоднішньому занятті іспанський фахівець Альберто Еспаріс, який з початку листопада очолює селекційний відділ львівського клубу.

Проте, вже в середу, 22 листопада, команду має очолити і далі готувати до матчу 17-го туру проти "Олександрії" аргентинець Даріо Друді, який на даний час є виконавчим директором "Карпат". Разом з цим в тренерському штабі клубу очікуються й інші кадрові перестановки.

Читайте також: ЗМІ: «Карпати» звільнили Зайцева, команду тренуватиме Друді

Нагадаємо, що у сезоні 2016/17 Даріо Друді кілька місяців тренував кропивницьку "Зірку", але у листопаді минулого року був звільнений з поста її головного тренера. Після цього 30-річний аргентинський фахівець працював в структурі "Монако", а в липні цього року став виконавчим директором "Карпат".

Фото: Д.Друді/fckarpaty.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-