Презентовано талісман Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2019

Презентовано талісман Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2019

Укрінформ
У лютому 2019 року міста Сараєво та Східне Сараєво (Боснія і Герцеговина) будуть господарями XIV зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю (ЄЮОФ).

Офіційним талісманом змагань стала снігова куля Groodvy. Талісман було презентовано Координаційній комісії Європейських олімпійських комітетів (ЄОК), повідомили Укрінформу у прес-службі НОК України.  

"Під час планової перевірки місць майбутніх змагань члени комісії відзначили, що  на січень-березень 2018 року тут вже заплановані деякі тестові заходи. Затверджено плани Олімпійського селища, де під час фестивалю розмістяться атлети та офіційні особи", - зазначили у прес-службі. 

Читайте також: Асамблея НОК України окреслила плани на олімпійський 2018-й

ЄЮОФ - найпрестижніші змагання континентального рівня для юних атлетів віком від 14-ти до 18-ти років, які вестимуть боротьбу у 7-ми видах спорту: гірські лижі, біатлон, лижні гонки, фігурне катання, хокей, шорт-трек та сноубординг. Запрошення для участі у XIV зимовому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі отримають усі 50 національних олімпійських комітетів континенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-