"Наполі" - "Шахтар": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" сьогодні, 21 листопада, проведуть передостанній, п'ятий матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, в якому чемпіони України у Неаполі зустрінуться з бронзовим призером італійської Серії А "Наполі".

Гру, яка розпочнеться о 21.45, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція поєдинку - на сайті Укрінформу.

Команди вдруге зійдуться в єврокубках. Дебютна зустріч клубів відбулася у першому турі, коли "Шахтар" обіграв "Наполі" у Харкові - 2:1.

Читайте також: «Наполі» - «Шахтар»: Показати справжнє обличчя

Неаполітанці, які набрали у чотирьох турах Ліги чемпіонів УЄФА лише три очки, зобов'язані перемагати вдома "гірників", щоб зберегти шанси на вихід з групи.

"Шахтар" у свою чергу вийде у плей-офф, якщо не програє в Неаполі. "Помаранчево-чорні" можуть навіть поступитися, якщо у них буде перевага за особистими зустрічами.

**********

На думку букмекерів, беззаперечними фаворитами поєдинку є "Наполі". Авторитетна британська контора William Hill приймає ставки на перемогу італійців з коефіцієнтом 1,44, на успіх "Шахтаря" - 6,50, а на нічию - 5,00.

Читайте також: Фонсека: "Шахтар" готовий до гри з таким серйозним суперником, як "Наполі"

Зустріч "Наполі" - "Шахтар" обслуговуватиме бригада арбітрів зі Словенії, яку очолює Дамір Скоміна.

В іншому матчі квартету F англійський "Манчестер Сіті" на "Етіхад Стедіум" прийматиме чемпіона Голландії "Феєноорд" з Роттердама.

Турнірне становище після 4-х турів: "Манчестер Сіті" - 12 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Фото: ФК "Шахтар".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-