Фонсека:

Фонсека: "Шахтар" готовий до гри з таким серйозним суперником, як "Наполі"

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) Паулу Фонсека напередодні поєдинку 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з італійським "Наполі" переконаний, що "гірники" як слід налаштувалися на майбутній поєдинок і готові протистояти господарям "Сан-Паоло".

Про це Фонсека заявив у понеділок на передматчевій прес-конференції в Неаполі, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Усі матчі важливі. Це Ліга чемпіонів, яка для "Шахтаря" означає дуже багато. Наша команда знаходиться в хорошій формі, і ми готові до гри з таким серйозним суперником, як "Наполі". Думаю, ми зарядилися на цей матч правильної енергією", - підкреслив Фонсека.

За словами португальського фахівця, в Неаполі його підопічних чекає складна гра з сильним суперником.

"Що в "Наполі" викликає найбільший страх? Я не відчуваю ніякого страху, оскільки це просто гра. Це буде складна зустріч з сильним суперником. Ми ставимося до "Наполі" з великою повагою. Це одна з найсильніших команд Італії, очолювана дуже хорошим тренером. Після жеребкування фаворитами в нашій групі вважалися "Манчестер Сіті" і "Наполі". Ми довели, що можемо їм протистояти, але поки що нічого не добилися, путівка у плей-офф поки не здобута, а попереду ще матчі з "Наполі" і "Сіті". У нас є свій малюнок гри. Нам подобається володіти мячем і нав'язувати свій футбол. Але завтра будуть моменти, коли ми не зможемо це робити, так як "Наполі" дуже сильний. Але можу запевнити, що ми не маємо наміру змінювати собі, змінювати наш підхід до футболу. Якщо ви чекаєте від нас захисної гри, то будете розчаровані", - підсумував наставник "помаранчево-чорних".

Читайте також: Саррі: "Шахтар" - сильна команда, яка грає в неприємний футбол

Нагадаємо, поєдинок "Наполі" - "Шахтар" відбудеться у вівторок, 21 листопада, на стадіоні "Сан-Паоло". Початок о 21.45.

В іншій зустрічі квартету F в Англії "Манчестер Сіті" зустрінеться з голландським "Феєноордом" з Роттердама.

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 12 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-