Футзал: Україна визначилася зі складом на матч проти Італії

Футзал: Україна визначилася зі складом на матч проти Італії

Укрінформ
Головний тренер чоловічої збірної України з футзалу Олександр Косенко оголосив список гравців, викликаних для підготовки до товариських матчів проти Італії.

До тренувального табору викликані 15 гравців, серед яких четверо новачків. Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

До списку викликаних гравців увійшли:
воротарі - Євген Іваняк («Діна», Росія), Кирило Ципун («Продексім»), Дмитро Литвиненко («ЕРА-ПАК», Чехія);
польові гравці - Микола Грицина, Михайло Грицина, Тарас Королишин (усі – «Столиця», Білорусь), Володимир Разуванов («Діна», Росія), Микола Білоцерківець («Норільський Нікель», Росія), Сергій Журба («ХІТ»), Олександр Педяш, Андрій Хамдамов, Руслан Шеремета, Андрій Лисенко (усі – «Сокіл»), Ігор Корсун, Михайло Зварич (обидва – «Ураган»).

"Маємо серед списку чотирьох новачків. Це троє представників хмельницького «Сокола» - Андрій Хамдамов, Андрій Лисенко, Віталій Шеремета. Хлопці яскраво проявляють себе в українській Екстра-лізі. Хочемо ближче з ними познайомитися. Переглянути їх у збірній. Також вперше викликаний до команди Тарас Королишин з білоруської «Столиці». Він чудово виглядав у складі свого клубу в Кубку УЄФА. Для всіх інших ці поєдинки будуть чудовою мотивацією продемонструвати свої найкращі якості на тлі справді сильного суперника напередодні чемпіонату Європи", - прокоментував свій вибір Олександр Косенко.

Читайте також: Збірна України з футзалу проведе у Харкові два товариські матчі з Італією

Нагадаємо, що збірна з футзалу України проведе два поєдинки з дворазовим чемпіоном Європи збірною Італії 5 і 6 грудня у Харкові. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-