Караваєв:

Караваєв: "Верес" забив нам із порушенням правил

Відео
Укрінформ
Півзахисник луганського футбольного клубу "Зоря" Олександр Караваєв вважає, що його команда повністю переграла "Верес" (1:1) у поєдинку 16-го туру чемпіонату України, а суперник забив м’яч не за правилами.

"Гра повністю нам давалася. Створювали свої моменти. Два м'ячі, як мінімум, могли забити в першому таймі. І в другому таймі були моменти. Я мав шанс забити на 80-й хвилині. Не реалізували. А ось "Верес" створив один єдиний момент і забив. Причому м’яч був забитий з порушенням правил. На Андрія Луніна дивишся і не дізнаєшся. У нього синяк, рука подряпана. Суперник прямою ногою атакував нашого голкіпера, а суддя цього не помітив. Як це можна було не помітити, коли він стояв за кілька метрів від епізоду?" - цитує Караваєва офіційний сайт ФК "Зоря"

Такої ж думки після матчу був і головний тренер луганської команди Юрій Вернидуб, проте глава Комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі після аналізу епізоду дійшов висновку, що м'яч забили в рамках правил.

Нагадаємо, що у поєдинку "Зоря" – "Верес" м’ячі забили Артем Громов (на 28-й хвилині) - Володимир Адамюк (61).

Відео кращих моментів:

Турнірне становище: "Шахтар" - 36 очок, "Динамо" - 32 (після 15-ти ігор), "Олімпік" - 25, "Верес" - 22, "Ворскла" - 22, "Зоря" - 20, "Маріуполь" - 20 (15), "Олександрія" - 15, "Зірка" - 14, "Карпати" - 14, "Чорноморець" - 15, "Сталь" - 12.

Читайте також: "Чорноморець" обіграв "Олімпік" у Прем'єр-лізі

У четвер, 23 листопада, луганчани зіграють проти "Естерсунда" в рамках 5-го туру Ліги Європи УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-